2 anys. #AdriEtVolemACasa

El divendres 10 d’abril va fer 2 anys que la Guàrdia Civil va intentar detenir a l’Adri. 2 anys que l’Adri va poder agafar unes vambes, uns pantalons i va haver d’exiliar-se

El 24 de desembre de 2018, el Dan Ortínez, membre d‘Aixina i company de batalles ens enviava aquest missatge: Ei, el dia 7 marxo a Brussel·les a gravar una cosa amb l’Adri d’Esplugues. Estic demanant a entitats i col·lectius si li volen fer algun detall per fer-li una “panera solidària”. Així que si des de Quefer hi voleu afegir alguna cosa la idea és que cada projecte, entitat… regalar alguna cosa que ja tingueu i que -si voleu- li feu alguna postal explicant qui sou i el què li vulgueu dir. Si voleu, feu-m’ho arribar abans del 6. Des de Quefer li vam enviar la dessuadora tan guapa de la foto de dalt i molta força.

Aquella cosa que va anar a gravar el Dan es va convertir en un documental brutal.

Aixina de la mà de Adri Et Volem A Casa i Tamara No Estàs Sola es van currar aquest documental, Dormir amb les sabates posades. Explica com la vida de la Tamara i l’Adri va canviar completament quan la policia colpejava la seva porta acusant-les de terroristes per obrir un peatge.