Quefer ens sumem a la campanya de finançament de “La Pública a Judici”

13 estudiants s’enfronten a 111 anys de presó i 130.000 euros de multa per defensar la rebaixa del 30% de les taxes universitàries.

L’any 2016 el Parlament de Catalunya havia aprovat una moció on es contemplava la rebaixa del 30% dels preus universitaris. Davant la manca de voluntat del Govern de la Generalitat per aplicar la rebaixa, el 2 de març de 2017 milers d’estudiants van buidar les aules i omplir els carrers. El continu immobilisme del Govern va portar a convocar una altra vaga l’11 de maig. Tres dies abans d’aquesta, els mossos d’esquadra van detenir a 3 estudiants i van citar-ne a declarar 8 més en referència a la vaga del mes de març.

Gràcies a aquesta i altres mobilitzacions l’estiu del 2020 la Generalitat cedia i feia efectiva la rebaixa del 30% dels preus universitaris. Gràcies a la mobilització estudiantil vam aconseguir el que reivindicàvem però hem hagut de patir les conseqüències d’aquesta victòria: la repressió.

Per poder fer front a les despeses judicials de cara al judici, des del Grup de Suport de la Pública a Judici han organitzat una campanya de finançament.

13 estudiants, joves i amb pocs ingressos, que no poden assumir totes les despeses per poder fer una defensa ferma de cara al judici, estan en risc d’entrar a la presó.

És per això que des del Grup de Suport de la Pública ha Judici han organitzat una campanya de finançament des de la plataforma “Tot Suma”, on es poden fer aportacions econòmiques i obtenir recompenses per les aportacions.

Des de Quefer ens hem sumat al “Tot Suma” que han organitzat des del Grup de Suport de la Pública a Judici aportant 10 samarretes.

Des de Quefer hem fet una aportació de 10 samarretes de “Let’s burn the prisons” que es poden aconseguir com a recompenses participant econòmicament al “Tot Suma” que han organitzat des del Grup de Suport de la Pública a Judici.

També es poden trobar altres recompenses com: agraïments a la pàgina web, la samarreta de la Pública a Judici, samarretes de La Vietnamita Cooperativa, el llibre “Antígona emmordassada” de Tigre de Paper, impressions digitals de Roc BlackBlock i el linogravat “Estimar és un acte revolucionari” de Joan Turú, entre d’altres.

Com diuen des del Grup de Suport “lluitar contra la privatització i mercantilització de la universitat pública no és un delicte, és una obligació!” i des de Quefer tenim clar on ens toca ser. Al costat de la gent i de la lluita estudiantil!

MÉS INFORMACIÓ AL “TOT SUMA” DE LA PÚBLICA A JUDICI