QUEFER MMXX | VCLIP PRE-TEMPO 2K20

Vam començar a pensar en aquest vídeo amb la idea de transmetre un missatge clar: “Volem viure per sobre de les nostres possibilitats”. I a la vegada, que fos la transició entre la Temporada 2k19 i la 2k20.

Vista la situació, ens ha servit per explicar alguna cosa més.

Tot això ha sigut més que possible gràcies a tota la bona gent que hi ha col·laborat! Gravat i editat per Bernat Enrich i amb l’imprescindible suport de Bari Dz, Porquemi Gato, Es-Pera, Ariaire, Pdelles, Xvvibs i de la família del Ravart.

El missatge del vídeo està clar. Quan parlem de viure per sobre de les nostres possibilitats estem apel·lant a no currar, a ocupar cases buides, robar als supers, escoltar bona música amb la nostra gent, a vestir roba guapa. Estem apel·lant als disturbis, al sexe lent i bo i, en definitiva a viure bé i més.

Però també estem pensant amb tot això del confinament. Pensem en com els mateixos de sempre, els que porten dècades retallant la sanitat pública, ara ens vénen demanant responsabilitat amb el “queda’t a casa”. I nosaltres quan la situació ens ho permet ens quedem i ens quedarem a casa, però amb el convenciment que els responsables del nostre confinament forçat tenen noms i cognoms. I amb la certesa que ho fem per elles.

Per les treballadores de la sanitat pública, per les educadores i treballadores socials, pel personal de neteja, per les cuidadores, per les treballadores de les botigues i els supers, per les forneres de pa, per les agricultores, per les treballadores de farmàcies i per tota aquella gent invisible que sostén dia a dia la vida.

També pensem en com centenars de sindicats, d’organitzacions i de plataformes s’estan organitzant per seguir posant la vida al centre, i no pas els beneficis de les grans empreses. Amb propostes més que necessàries com la #HuelgaAlquileres “Si no cobramos, no pagamos”.

Són dies de fer comunitat, de tenir la ment freda. De no convertir-nos en guardians i jutges del bé i del mal. De fer servir el balcó per celebrar, i no per controlar què fa i què deixa de fer cadascú. Hi ha gent que està escrivint diaris que ens expliquen tot això, i nosaltres aprofitem per llegir-les.

Ens estan quedant massa ganes de viure aquests dies, de viure per sobre de les nostres possibilitats. Imaginar allò que ve, i saber del cert que no ens quedarem curtes. Ja fa dies que sabem amb qui passarem el postconfinament i què farem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *