Projecte “REALITATS” [ES-PERA x SANCHZ] ft. Quefer2018

Des de Quefer2018 ens vam sumar al projecte “REALITATS”. Una iniciativa organitzada per ES-PERA i SANCHZ amb la intenció de donar a conèixer els problemes i la situació precària en la qual viuen moltes famílies i joves del barri del Raval, i de molts altres barris de Barcelona. A més de generar un punt de trobada i demostració del poder que tenim si ens ajuntem.

La iniciativa, per una banda, constava de la gravació del videoclip del tema fet per ES-PERA i SANCHZ. Un tema que parla de la violència cap a les persones migrants, l’abús policial i l’infern de l’habitatge entre d’altres. El videoclip es va gravar el dissabte 22 de febrer a la plaça de la Gardunya (Tancada Migrant). Gravat i editat per La Sema Records i Eric Meneses.

Per altra banda, el mateix dia, també es va poder gaudir d’un pica-pica i un taller de grafiti en mans de MOExBCN, LaKaleBarroka i Ishe.

Des de Quefer2018, conjuntament amb Positivament Accelerats (projecte germà), vam col·laborar en aquest projecte a través de l’aportació de 20 samarretes per les famílies i joves que viuen sota condicions precàries. Van ser més els projectes que també van aportar roba, així com: It’s Our Turn, El Polvorí, TIPOS BRAVOS, KID TUNERO, Street Burners i ASKOS.

Aquest projecte també es va dur a terme amb la col·laboració de la “Tancada Migrant” i el “Sindicat d’Habitatge del Raval” per a donar a conèixer la gran feina que estan fent al barri ajudant a famílies i joves.

VIDEOCLIP RESULTANT DEL PROJECTE “REALITATS”