TRAJECTÒRIA

Quefer és un projecte polític-estètic, una marca de roba subversiva. Algunes ens vam creure allò de que el futur estava a les nostres mans. Sense més, aspirem a escoltar bona música, a viure en comunitat i a vestir bé.

QUEFER2018 | F. CLARA NADAL

Quefer sorgeix d’uns quants col·legues i de l’avorriment, la roba és l’excusa. Som gent amb ganes d’utilitzar les eines que tenim a l’abast per fer el que ens vingui de gust. La comunicació política i l’experiència en el món de l’estampació ens han format com a projecte.

Sacsejar-ho tot és el que ens inspira. Venim a plasmar amor i ràbia.

Volíem traslladar la raó a un àmbit estètic i transformar les nostres pulsions polítiques en roba. Necessitàvem explicar que en un moment com l’actual, on les imatges tenen massa pes, la política que volem fer també travessa allò poètic, allò estètic, allò artístic.

Quefer va sortir a la llum el 2018, i d’aquí la cua que forma part del nostre nom. Quefer2018


Quefer forma part d’alguna cosa més

PLAGGI | F. @BERNA.FOTOGRAFIA

Formem part d’un paraigua més gran. D’una plataforma de treball que agrupa els camps del disseny/comunicació, l’estampació i la distribució. Formem part de Plaggi.

Sense més, Plaggi és una plataforma que ens agrupa per sumar forces en el desenvolupament de la nostra activitat. Des de Plaggi comptem amb el nostre taller d’Igualada, des d’on podem donar resposta a diferents serveis entorn el disseny, l’estampació i la distribució. A la vegada Plaggi també compta amb tres línies estètiques pròpies: Positivament Accelerats, d’qì i Quefer.

Per més informació es pot visitar la pàgina web de Plaggi o enviar un missatge a hola@plaggi.cat

18 juny, 2018