Roba de Quefer al capítol pilot de la Websèrie Extraradi

Roba de la Temporada 2k18 i 2k19 de Quefer apareixerà al capítol pilot de la websèrie Extraradi

La websèrie reflecteix les problemàtiques d’un barri de l’extraradi i els seus habitants, concretament de l’Alma, la protagonista, una jove que emprendrà una lluita per salva la seva comunitat del negoci dels especuladors que volen edificar una urbanització de luxe.

La localització de la websèrie és en una gran ciutat com podria ser Barcelona o Madrid. Tot i això no s’especifica quina ciutat és. Pel que fa a la gravació es durà a terme a Reus, concretament al barri Gaudí i al barri Montserrat, ja que són dos dels barris perifèrics de la ciutat.

IMATGE GRÀFICA DE LA WEBSÈRIE PER SANZ1312

Al barri de l’Alma es produeixen una sèrie de desnonaments, la immobiliària propietària dels immobles decideix pujar els lloguers dels pisos i locals fins al punt que en Tomàs, el llibreter del barri que ha inspirat a la protagonista des de molt petita a interessar-se per la lectura, es veu en la situació de tancar la seva botiga. A partir d’aquest moment la situació comença a empitjorar per totes les famílies del barri, i l’Alma, que és una noia compromesa, decideix actuar.

Amb les accions i mobilitzacions que emprèn coneixerà a més persones que intentaran ajudar-la, però no ho tindrà fàcil, i haurà de compaginar els seus ideals amb el que la seva família pensa i les opinions dels seus amics.

SINOPSI EXTRARADI

Extraradi Film és un projecte que neix de Laia Abelló i Sara Asensio, dues estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest projecte s’emprèn com a Treball de Final de Grau.

Actualment el guió ja està complet i estan treballant en la preproducció per poder filmar a principis de maig el capítol pilot. Aquest capítol s’usarà per poder aconseguir el finançament necessari per gravar la temporada completa. Es tracta d’una producció bilingüe, filmada en català i castellà.

Per més informació, al seu perfil d’Instagram o a la pàgina web del crowfunding que estan fent per poder finançar el capítol pilot.